PrintUvdal Shredit – vinterens beste deal


«Uvdal er stedet for en god gammaldags Tackykonkurranse 13-14. januar. Snøen dumper ned, parken er klar og det koster ikke mer enn 500,- spenn. I tillegg kan du vinne 10.000 norske kroner for beste video».


Tekst: Redaksjonen


 
På hjemmesiden til tacky.no finner vi denne spennende invitasjonen til samling i Uvdal førstkommende helg. Tacky takker Uvdal Skisenter, Epic Boardshop på Geilo og Tømmerhytta for god hjelp som gjør det mulig å gjennomføre konkurransen, og sammen har de klart å lage en ekstremt billig weekendpakke. Med all nysnøen som har kommet i det siste ligger det da godt til rette for en helmax opplevelse både for deltagere og tilskuere.

Uvdal er et av sentrene som satser knallhardt på park i vinter, og har hyret inn Clinton Butcher, blant annet kjent som Tirilparkens far, med sitt firma Shapecrew. De har jobbet seg nedover parken fra element til element med dosering og finprepping, og da parken stod ferdig var Tacky mer enn klar til å invitere til åpningskonkurranse sammen med Rune Lundsør og Epic Boardshop. Shapecrew kommer også til å lage noen «specialfeatures» til konkurransen.

Selve konkurranseformatet er videocontest og man kan filme lørdag og søndag overalt i anlegget, bygge egne kickere eller kjøre i parken. Premiepenger er 10.000 NOK og vinneren tar alt.

Alle kan være med. Det er ingen aldersbegrensning, og de som er under atten år vil få egne voksne som passer på dem.

Redigert video må sendes inn innen mandag 22 januar, og kåring av beste video på nett vil skje i løpet av en ukes tid. Her er gode penger å hente for vinneren, så det vil nok være mange som kommer til å bruke mye tid både med kamera og redigering for å komme til topps i konkurransen.

Informasjon om påmelding og regler: https://www.tacky.no/uvdal-shredit/  

Arrangøren lover høy stemning i Lavvoen på Uvdal lørdag 13. januar. Her blir aldersgrensen atten år, men det blir et eget opplegg for de under atten under oppsyn av voksne med en overraskelse på lur.