PrintNyttårskonsert med LAAGEN og Tore Petterson
 

LAAGEN er et ensemble med tretti sangere og fem musikere. Etter utallige julekonserter i Rollag kommune inviteres det i år til nyttårskonsert.Tekst: Redaksjonen. foto: Facebook


 
Konserten går av stabelen i ærverdige Rollag stavkirke førstkommende fredag. I tillegg er Tore Petterson med som gjestesolist. Tore Petterson har også tidligere vært med koret på konserter, og i tillegg til å ha en nydelig sangstemme og stor formidlingsevne har han en egen evne til å treffe en nerve og skape dialog med både publikum og ensemblet.

Konsertene til LAAGEN er populære, så det er stor sjanse for at konserten blir tidlig utsolgt. De to konsertene koret hadde før jul fikk strålende kritikker, og det er ingen grunn til å tro at koret leverer dårligere varer på hjemlige trakter.

Lierposten skrev blant annet; "Og det skal sies først som sist at LAAGEN er et kor stappfullt av veldig gode solister. Når de i tillegg er så samkjørte at stemmene nærmest pakker publikum inn i musikken, er det vanskelig å ikke glemme både tid og sted."

Billettsalget starter en halv times tid før konserten starter, inne i Kjørkestugu rett ved stavkirken.
Her er det bare å stille seg i kø.

 

https://www.facebook.com/events/198064290743733/