PrintEva Bratholm om USA's presidenter

Under Flesberg pensjonistforengs årsmøte fredag kåserte Eva Bratholm om USA's presidenter - de beste, de verste, fruene deres og livet i Det hvite hus. 

Redaksjonen
 
Eva Bratholm har vært politisk reporter og programleder i NRK i 15 år, derav fire år som NRKs Washington korrespondent. Hun har ledet TV-programmet Bokbadet  på NRK 2 og flere andre store tv-sendinger. Eva har vært kulturredaktør i Dagbladet og avisens korrespondent i New York.

Bratholm tok oss med på en morsom, underholdende og kunnskapsrik reise i det innerste av amerikansk politisk liv. Illustrert med bilder.

- Donald Trump ser ofte ut som han kjeder seg og hadde kanskje ikke planlagt å vinne.
Hvordan er det  i Washington med den «annerledes» presidenten Donald Trump og hans utradisjonelle liv? Han foretrekker cheeseburger og lett-cola på senga om kvelden. 

Vi fikk innblikk i Bratholms favoritt-presidenter, hvem hun har møtt og hvilke som er ansett som historiens beste og verste presidenter og presidentfruene og deres hjertesaker? 

Hvem det som egentlig trekker i trådene i Washington og hvordan fortoner familielivet seg i Det hvite hus?
Det siste inkluderer både barn, kjæledyr, stil og hobbyer. Hunder, katter, geiter, ponnier og vaskebjørner er noe av de kjæledyrene som har lekt på plenen i Pennsylvania Avenue 1600.


Eva Bratholm
 
 
De to tidligere USA-korrespondentene Eva Bratholm og ektemannen Joar Hoel Larsen svarer på spørsmål fra publikum
 

 Leder av pensjonistforeningen i Flesberg, Ingeborg Kjenås takket Eva Bratholm men blomster