PrintNM i rumpeakebrett 17.mars
 

Det viktigste er ikke å delta, men å vinne. I hvert fall i denne uhøytidelige konkurransen der det er fellesstart og full rulle bokstavelig talt nedover bakkene i Uvdal Skisenter.Tekst: Redaksjonen. 
Fjorårets vinner Erik Hovd Prestegården går for seier også i år, men må regne med skarp konkurranse. Det er ikke nødvendigvis premien som er den største drivkraften, ei heller det sportslige innholdet, men heller den løsslupne leken som ikke har aldersgrense eller aldersbegrensning. Enten man er 18 eller 99 er det like morsomt og frigjørende å kaste alle hemninger over bord og bare kaste seg utpå. 

Kjetil Nørstebø og Didric Tollefsen står som arrangører, og har med dette skapt en morsom tradisjon som samler både fastboende, tilreisende og hytteinnbyggere til felles fest og moro. Førstepremien er sesongkort i Uvdal Skisenter kommende sesong (18/19), og vinneren trekkes av de som er forhåndspåmeldt før mandag 12. mars. De utfordrer også deltagere til å tagge den eller de personene de ønsker å utfordre til årets NM i rumpeakebrett.

Ennå i tvil? Bare hiv deg utpå! J