PrintTeaterforestilling og bilder fra vÄrkonsert
 

Onsdag 13. juni skal dramagruppa i kulturskolen på en mini-turné for å spille eventyret «De tre mostrene». Første forestilling blir for alle barnehagebarn som er på Nore og Uvdal bygdetun denne dagen.


Tekst og foto: Liv Bergset, Rektor, Nore og Uvdal kulturskole. 
 
Forestillingen starter kl.15.30 og varer ca. 20 minutter, og er også åpen for de som ikke har barnehagedag.

På kvelden blir det forestilling som er åpen for alle på Nye Risan kl.17.30. Det er i utgangspunktet gratis og komme inn, men de som har lyst kan gi et lite bidrag til Barnekreftforeningen. Dramagruppa består av fem ungdommer, fra 7. - 9.klasse.

Onsdag 6. juni arrangerte Nore og Uvdal kulturskole vårkonsert på Nore og Uvdal bygdetun. Ordfører Eli Hovd Prestegården åpnet konserten, før Nore og Uvdal Musikkorps og Tunhovd Musikkorps fremførte flott filmmusikk under ledelse av sin felles dirigent Max Jacobsen.

Hallingdanserne viste først sine kunster, tross varmt vær og ujevnt underlag! Musikkelever innen keyboard, slagverk, trompet, fløyte, hardingfele, torader og rockeverksted underholdt også, mens dramagruppa fremførte en skjetsj om hvordan det kan gå når man har en irriterende flue som ikke gir seg. Fire av billedkunstelevene hadde med seg ting de hadde laget av keramikk og leire, og disse produktene skulle auksjoneres bort til inntekt for Barnekreftforeningen. Auksjonen foregikk fra scenen, og publikum ble såpass varme i trøya underveis at budene haglet inn. Til sammen kom det inn kr. 2260,- for de åtte flotte produktene elevene hadde med - noe som da går til Barnekreftforeningen.

Vårkonserten ble avsluttet med et fellesnummer med musikkelevene, Sønnavindsvalsen. Og helt til slutt fikk alle kulturskoleelever utdelt en CD som kulturskoleelevene har spilt inn i vår, kalt «Musikalske smakebiter».