PrintSummer Drive


Vi hos Aasen bil og landbruk har gleden av og invitere dere til en opplevelsesrik og morsom dag hos oss 22 juni!

Pressemelding. Bendik Medrud v/ Aasen bil og landbruk AS

 

 
Her vil det være mulighet for å være med på en kjøretur på starten av dagen, i hovedsak med ATV/UTV eller annet liknende kjøretøy. Dette er uansett merke og alder. Eneste krav er registret kjøretøy og gyldig førerkort.
Kjøreturen vil ta dere over alle mulig forhold som traktorvei, grusvei og asfalt, så dette er en tur for alle og enhver.

Kjøre turen vil inneholde en liten stopp i Rødberg sentrum hvor det vil være mulighet for kaffe på Rødberg hotell.
Vi er klar over at syklene vil ha mulighet til å bli møkkete og vil derfor ha en egen vaske plass hvor det vil stå egen høytriksvasker med skumlegger levert av norsk prol som er forhandler av Meguiars!

Dagen videre vil by på snakk og mye annet å se på! Ved denne anledning vil det også være tilstedte noen av våre samarbeids partnere som Ruco Skandinavia og norsk prol. Det vil være stand fra HSK Racing på plass. Vi kommer til og kjøre en del tilbud denne dagen blant annet rabatter på HSK varer og tilbud på dekk og felg levert av Ruco. Vi holder butikken oppe hvor det vil være gode tilbud på diverse utstyr og kjørebekledning. Norgeshengeren er på plass med gode tilbud på både registrerte og uregistrerte hengere til ATV/UTV.

Vi er så heldig å få arrangementet sponset av Joker Egedahl med mat så det vil være servering utover dagen.

De av dere som vil være med på kjøreturen kan møte opp 09.00 med avreise ca 9.30 Dere andre som har tenkt til å ta turen så er vi tilbake ca 13.00

Håper og se dere alle! Vi hos Aasen bil og landbruk er glade for å  invitere dere til Summer Drive med oss, vi ses!