Numedalsnett
Tirsdag 22. oktober   |     Du er her: Forsiden >
PrintRødbergdagene 2019


Det er siste helga i juni og tid for årets arrangement i Nore og Uvdal igjen, nemlig Rødbergdagene som går av stabelen 28-29 juni

Tekst: Redaksjonen

 

 
 

Rødbergdagene er et arrangement som er godt blandet av kulturbegivenheter, handel og aktiviteter i kommunesentrumet. Det er som vanlig et tettpakket program Rødberg Handelsstand har snekret sammen, og det er mange godbiter både fredag og lørdag. «Rio de Rødberg» er et barnekarneval og trylleshow i Fritidsparken der hele familien er velkommen. Det blir fiskekonkurranse i Rødbergdammen med fine premier, moteshow med klær fra Lykkebua og Gunhild Strøms eftf etterfulgt av champagneåpning i butikkene med kanontilbud.

På fredagskvelden blir det fest og moro på Rødberg hotell. Det kommer tre profesjonelle musikalartister som vil ha fire showsekvenser gjennom middagen, kompet av en dyktig pianist. Innslagene er fengende medleyer hvor musikalske topplåter kommer som perler på en snor, mens artistene opptrer mellom bordene. Ifølge arrangørene er likevel det morsomste det trøkket og den herlige, uformelle allsangstemningen de skaper hver gang. De lover en festmiddag utenom det vanlige.

Lørdag starter tradisjonen tro med gratis frokost på Rødberg hotel før butikkene åpner og dagens program starter med blant annet to spennende foredrag. Ove Eriksen, kjent NRK journalist, forfatter og cand.mag. med fagene psykologi, kriminologi og pedagogikk, forteller om boka Murukleiven, en historisk roman basert på virkelige hendelser. Gjennom Murukleivens historie betraktes det norske samfunn fra de undertyrktes side i årene som ledet fram til 1814. Åsta Østmoe Kostveit forteller deretter om boka Fokekunst, tidtrøyte eller magi (figurar på gamle treskelåver).

På ettermiddagen blir det politisk speed-duell, olabilløp, trekning av lotteri og utdeling av kulturpris. Risans avslutter Rødbergdagene med tacoaften og Stand-up av Dag Sørås med support. The Irish Sidekicks sørger for god musikalsk stemning utover kvelden.

- Vi er veldig fornøyd med programmet i år, og håper at mange tar turen innom sentrum i løpet av helgen. I år hyller vi de frivillige og har invitert alle lag og foreninger til stands så de kan presentere seg på Rødbergdagene. Vi spanderer kake selvfølgelig, smiler Sølvi Toppen Larsen, leder i Rødberg handelsstand. Handelsstanden har også et godt samarbeid med Ungdomsrådet som bruker Rødbergdagene til å avduke sitt nye prosjekt; vanntrampoline.

Enten du er interessert i kultur, politikk eller bare en god handel - og kanskje møte på venner og kjente - er Rødberg stedet kommende helg!

Aktiviteter neste syv dager:

TittelDag / TidStedKommuneKategori
Vis flere aktiviteter Vis faste aktiviteter Registrer ny aktivitet
Dagens ordtak
Dødsannonser
(Fra Aftenposten-krever logg inn)

Nore og Uvdal
Rollag
Flesberg
Kongsberg

Bursdager i dag
Numedal
Hans Dagsvind, Uvdal (66)
KJETIL ANDRE KRAVIK, NORE (26)
Alexander Godstad, Rollag (23)
Alexander Brevig, Veggli (31)
Fornavn:

Etternavn:

Fødselsdato (dd.mm.yyyy):

Postnr:

Poststed:

E-post:

Kongsberg
Laila Anita Iversen, Kongsberg (51)
Stian Tveiten, Kongsberg (33)
Lars Vatnebryn Sandviken, Kongsberg (26)
Andre eller uspesifisert bosted
Kjetil Evju (44)
Ståle Halvorsen (42)
Anette Ekskog, Horten (32)
Even Skriudalen, krekling (56)
Kine Halland, rødberg (15)
Rolf Gunnar Lian, Revetal (60)
Lokale portalerDel bildene dine på Numedalsnett

Del informasjon i DIN LOKALAVIS !!

1. Send tekst på epost til Redaktøren eller på mobil til tlf 977 90 790
2. Bilder sendes på epost til Redaktøren eller på mobil til tlf 977 90 790
3. Skriv gjerne hvilken dag du ønsker at saken legges ut

Dette nettstedet eies og drives av Nnet.no AS.   Mobil 977 90 790
Postadresse: Nnet.no AS, Nore og Uvdal Næringspark, N-3632 Uvdal, NORWAY.
Ansvarlig redaktør:
Knut Morten Bjørnsrud
Redaktør: Knut Morten Bjørnsrud   Mobil 977 90 790    Epost: Redaktøren