Øvre Numedal Fjellstyre>Fjellstyre>Hytter
HYTTER
Fjellstyret har hyttter til utleie. Ialt har vi 6 ordinære hytter og 9 steinbuer. Du finner bilde av alle på forsida.
Prisen på alle hyttene er 300 kr pr.døgn pr. person for hyttene og 150 kr for leie av steinbuene. Om dere er
ei stor gruppe som ønsker å leie, så ta kontakt med kontoret tidligst mulig.
Nedenfor finner du litt mer detaljinformasjon om tre av hyttene som er mest leid ut:
Alle hyttene er utstyrt med gassovn. Ribbohei har den nyeste typen som du må holde inne over lang tid før du får tent den opp. Gjør det til en vane å skru av hovedkrana på toppen av gassbeholderen hver gang du skrur av og på gassblusset. Ekstra gassbeholder er på hytta og er lett å bytte. Om du ikke finner den inne på hytta, er den i eget skap på veggen på utsida. Vi tilrår også at dere bruker vedovnen til oppvarming av varmt vann og koking for god ressursutnytting. Det er krevende å holde disse hyttene med nødvendig utstyr.
 
Det er en universalnøkkel til alle våre hytter. Du kan derfor gå til en av de andre hyttene til Øvre Numedal Fjellstyre hvis det er ledig plass. Dette bør du først sjekke ut med sekretæren.
Stort sett har det vært folk innom hytta på forhånd, men du bør alltid ha med deg god spade. Ved noen av hyttene finnes den på vegg utenfor hytta. Alle hyttene har skummadrasser med stretchlaken og pute. Sengetøy/sovepose må dere huske på! På alle hyttene er det ei hyttebok og innbetalingsblanketter. Vi stoler på at du gjør opp for deg!
Kontonr: 2333 08 25650. Ta derfor med deg giroer hjem og gjør opp for det antall døgn dere har vært der. Om du har kapasitet, setter vi veldig pris på at du rydder godt etter deg og tar med søppel ut igjen.
 
Da gjenstår det bare å ønske alle våre brukere GOD HYTTETUR.
 
GRØNENUTEN
Denne hytta er den enkleste av våre hytter. Men den er godt isolert og har alt utstyr som de andre hyttene har. Likevel er innvendig standard noe lavere. Du finner hytta ved STORE GRØNENUTEN, kartref. 32 V 442738 6695245. Det er kort vei ned til HEIN seter- og turisthytte. Tilkomst er enklest fra riksvei 7 - Fagerheim eller via vinterløypenettet med annet utgangspunkt. Du kan også gå inn fra Dagali i Hol kommune.
 
Grønenuten ligger nydelig til med storslagen utsikt sørover. Også denne hytta har en gjeteravdeling som er låst hele året. I hovedhytta til fjellstyret er det 4 ordinære køyer, men med egen madrass under senga kan det i hvert fall ligge et par til på hytta. Ved siden av hytta ligger det eget vedskjul og utedo. Nøkkel i yttergang.
 
Kontakt ØNF for bestilling/ytterlige detaljer: send mail til ovre.numedal@fjellstyrene.no eller ring 99 10 97 20.
 

 
KOLVEN
Hytta ligger nord-øst for KOLVENUTEN som har en karakteristisk form. For de som bruker kartreferanse er den 32 V 432957 6688246. For å komme til KOLVEN kan du enten gå inn fra riksvei 7 fra HALNE eller lenger vest, for eksempel fra DYRANUT.
 
Dette er ei forholdsvis stor hytte med 10 sengeplasser. Likevel er den lett å fyre opp da den er ført opp omkring 1985 og derfor godt vinterisolert. Den har et stort og greit oppholdsrom med kjøkkenkrok. Bod med ved er bygd inn i hytta slik at man slipper å gå ut for å hente ved. Derimot er doen atskilt med egen inngang.
 
Kontakt ØNF for bestilling/ytterlige detaljer: send mail til ovre.numedal@fjellstyrene.no eller ringe 99109720.
 

 
Tidligere artikler:
RIBBOHEI
Artikkelarkiv
                                                                                                     Bankkonti: 2333.08.25650 og 2356.12.02338
Send epost Rollag Kommune Lenker Nore og Uvdal kommune Kartinfo for nedlasting
eXTReMe Tracker